Kálváriások könyvtári blogja

CÍMÜNK: -- Kálváriaparti Általános Iskola és Sportiskola könyvtára, 3200 Gyöngyös, Kócsag út 40. -- E-MAIL: konyvtar[kukac]kalvaria[pont]sulinet[pont]hu -- RÉGI BLOGUNK (2007.07. - 2012.04.): http://kalvariakt.klog.hu

logo_alloItt a lehetőség, hogy unoka és nagyszülő megmutassák, mire képesek együtt!

Az Informatikai Érdekegyeztető Fórum 2009-ben már kilencedik alkalommal indítja el az Unoka-Nagyszülő Informatikai Versenyét. Az online verseny első szakasza már elkezdődött, de még nem késő regisztrálni és részt venni, akár az iskolai könyvtár számítógépeiről is a versenyben. "Az elődöntő célja, hogy tértől és időtől függetlenül lehetőséget biztosítsunk bárki számára, hogy unokájával vagy dédunokájával közösen eltöltsön egy játékos „Ki mit tud” délutánt akár otthon, akár a helyi iskola, művelődési ház, teleház, könyvtár, eMagyarország Pont, stb. számítógépei előtt."
Korhatár: az unoka ne legyen több 14 évesnél, a nagyszülő ne legyen kevesebb 50-nél!

Részletek és a játékosok regisztrációja: www.50plusz.net/id-648-ix_unoka_nagyszulo_informatikai.html

Az iskolai könyvtárat, mint közösségi helyet most regisztrálom. A szükséges programot mindkét gépünkre letöltöm. A szünet után az iskolában lehetőséget és segítséget biztosítunk a versenyben való részvételre.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kalvariakt.blog.hu/api/trackback/id/tr674928491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása