Kálváriások könyvtári blogja

CÍMÜNK: -- Kálváriaparti Általános Iskola és Sportiskola könyvtára, 3200 Gyöngyös, Kócsag út 40. -- E-MAIL: konyvtar[kukac]kalvaria[pont]sulinet[pont]hu -- RÉGI BLOGUNK (2007.07. - 2012.04.): http://kalvariakt.klog.hu

10 kérdésből áll, s mindig 3 megadott válasz közül kell kiválasztanod a helyeset. A 7.a-ból már sikerült valakinek. De a kisebbek is bátran megpróbálhatják! Az életrajzi adatokat könnyen megtalálod a neten is, csak be kell írnod a költő nevét a Google-ba. A műveire vonatkozó kérdések sem nehezek, egy kis fantáziával és szemfülességgel ki is találhatók. (Segítséget jelentenek az előző bejegyzésben közölt könyvcímek és képek.) Persze még jobb, ha olvastad is ezeket. Írd be a neved a "Your Name"-hez és "Start Quiz". Fogj hozzá gyorsan, és játssz!
Hajrá kálváriások!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kalvariakt.blog.hu/api/trackback/id/tr674928636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása