Kálváriások könyvtári blogja

CÍMÜNK: -- Kálváriaparti Általános Iskola és Sportiskola könyvtára, 3200 Gyöngyös, Kócsag út 40. -- E-MAIL: konyvtar[kukac]kalvaria[pont]sulinet[pont]hu -- RÉGI BLOGUNK (2007.07. - 2012.04.): http://kalvariakt.klog.hu

Ime az új net-kvíz, ezúttal Mátyás és Beatrix házasságáról. Ha pontot akarsz kapni a megoldásért, ne felejtsd el beírni a neved és az osztályod a játék kezdőoldalán, az "Enter your name" után.
Játékindítás

3 komment

A 6.a és a 6.b osztály között izgalmasan alakulnak a pontszámok. Ez a két osztály a legaktívabb a játékban, sokan és sokféle feladatban vesznek részt. Bizonyára azért is, mert ők nemrég tanulták történelemből Mátyás király korát. De bíztatom a többieket is a további munkára, mert egyénileg is értékelni és jutalmazni fogjuk a játékban résztvevők teljesítményét!
Hétfőtől újabb feladatokat találtok a könyvtárban. Ezek már egyre több önálló ötletet, gondolkodást, kutatómunkát igényelnek. De nem azért, hogy megnehezítsem a játékosok "életét", hanem hogy sok egyedi, kiállításra alkalmas alkotás szülessen. No ezek a feladatok sem lesznek annyira nehezek, hogy egy kis odafigyeléssel, szorgalommal és az osztály tagjainak összefogásával ne lehetne játszva megoldani!
Íme a vetélkedő állása az 5. hét után: 3.B -- 204 pont
3.C -- 77 pont
4.A -- 153 pont
4.B -- 19 pont
5.A -- 76 pont
5.T -- 155 pont
6.A -- 580 pont
6.B -- 488 pont
6.D -- 34 pont
7.A -- 167 pont
7.B -- 102 pont
7.D -- 63 pont
8.D -- 26 pont
A "Mátyás király könyvtára" című net-kvízt mától úgy oldhatod meg, hogy a helyes válaszokat megláthatod a játék végén. Így mostantól ezzel a kvízzel nem lehet pontot gyűjteni. De hétfőtől lesz egy újabb kérdéssor itt, a blogon.
További jó játékot kívánok. (Még 2 hét van hátra.)

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása