Kálváriások könyvtári blogja

CÍMÜNK: -- Kálváriaparti Általános Iskola és Sportiskola könyvtára, 3200 Gyöngyös, Kócsag út 40. -- E-MAIL: konyvtar[kukac]kalvaria[pont]sulinet[pont]hu -- RÉGI BLOGUNK (2007.07. - 2012.04.): http://kalvariakt.klog.hu

A Gyöngyösi Sportiskola weblapjait ajánlom figyelmetekbe. Hármat is találtam, sok kálváriaparti versenyzővel, érdekes sporteseményekkel, fotóalbumokkal. Legyenek itt együtt, egy csokorban, hogy gyorsabban elérhetők és áttekinthetők legyenek számotokra.
1. Gyöngyösi Sportiskola 1999-2000-es korosztályú focicsapatának lapja 2. Gyöngyösi Sportiskola 98-as korosztályának weblapja 3. Gyöngyösi Sportiskola szakosztályait, eredményeit bemutató weblap A jobboldali "Linkek" menüben mindig megtaláljátok ezeket a címeket.

Szólj hozzá!

Eseménydús hét vége felé járunk. És holnap jön a színpompás farsangi bál, nyitótánccal, és remek osztály-produkciókkal. Az elmúlt 7 napról beszéljenek inkább a képek: Febr.22. -- Bod Péter könyvtárhasználati verseny Hatvanban, Febr.22. -- McDonald's Körzeti Labdarúgó Torna iskolánkban, Febr.26. -- János Vitéz az 5.T-ben, Febr.27. -- Születésnap a 7.D-vel, Febr.28. -- nyitótáncpróba 70 elsősünkkel

    7 nap - 5 esemény

Szólj hozzá!

... az iskolai diákönkormányzat által kiírt pályázatra. Emlékeztetőül a határidő: február 29., péntek.
Már érkezett jónéhány fotó és 3 kisfilm. Az egyik filmet sikerült feltuszkolni -- kb. fél óra alatt! :(((-- a YouTube-ra. Íme Schrüffel Dániel filmje, amit mostmár a Google videómegosztó oldalának köszönhetően a világ bármely pontján megnézhetnek. (Az idei Oscar-díjról viszon lemaradt, azt már vasárnap kiosztották.:)))
Ha megnéztétek a filmet, akkor a filmdoboz alján megjelennek a hasonló témájú kisfilmek linkjei a YouTube-ról. A többi filmet is érdemes megnézni, sőt lehet utánozni, akár a biciklis, akár a filmes "trükköket" !!!

1 komment

süti beállítások módosítása