Kálváriások könyvtári blogja

CÍMÜNK: -- Kálváriaparti Általános Iskola és Sportiskola könyvtára, 3200 Gyöngyös, Kócsag út 40. -- E-MAIL: konyvtar[kukac]kalvaria[pont]sulinet[pont]hu -- RÉGI BLOGUNK (2007.07. - 2012.04.): http://kalvariakt.klog.hu

A jobboldali sávban az alábbi új linkeket találjátok.

"Hasznos weblapok":
Energia Kaland oktatási program sok netes játékkal és pályázattal, hogy tanulóink okosabb energia-felhasználók legyenek.
Online Pedagógiai Lexikon -- a Báthory Zoltán - Falus Iván által szerkesztett 1997-ben megjelent Lexikon szócikkeinek csaknem teljes gyűjteménye, kiegészülve egy folyamatosan bővülő, wikipedia alapú gyűjteménnyel, melyet az olvasók, látogatók szerkesztenek. A lexikon 2008. december 1-én indult, egyelőre teszt üzemmódban működik.
A Nemzeti Audiovizuális Archívum -- NAVA -- jelenleg (karácsonytól kezdve) mindenki számára elérhetővé teszi a magyar kultúra 77 évének meghatározó filmjeit, mozgóképes tartalmait. Éljünk a lehetőséggel, csak kattintani kell a listában a film címére és már indul is a vetítés. A NAVA azoknak ajánlja 77 filmajándékát, akik szeretnek otthon mozizni, illetve szeretik a régi magyar filmeket, meséket. Az általános iskolai kötelezők is ott vannak!
Kedvcsinálóként Puskás Ferencről egy riportfilm 1978-ból:

"Olvasáshoz, játékhoz": Lackfi János költő honlapja, akit a könyvtárunkban megtalálható versesköteteiből ismerhettetek eddig. Weblapjára ellátogatva többet is megtudhattok róla és műveiről.

Marék Veronika weblapja A meseíró-grafikus kedves kis mesefigurái közül Kippkopp, Boribon és Annipanni szintén közkedveltek nálunk a könyvtárban. A weblapon pedig a kicsik egy mesés-verses játszóteret is találnak. Feltétlenül próbáljátok ki!
Ezekkel a szünet alatt begyűjtött érdekességekkel kívánok mindenkinek TARTALMAS INTERNETEZÉSSEL TELI BOLDOG ÚJ ÉVET.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása