Kálváriások könyvtári blogja

CÍMÜNK: -- Kálváriaparti Általános Iskola és Sportiskola könyvtára, 3200 Gyöngyös, Kócsag út 40. -- E-MAIL: konyvtar[kukac]kalvaria[pont]sulinet[pont]hu -- RÉGI BLOGUNK (2007.07. - 2012.04.): http://kalvariakt.klog.hu

Új kép (15)A SMART TananyagPiac kezdőoldala Idézet az oldalról:
"A SMART olyan interaktív tartalmakat és hasznos forrásanyagokat biztosít a tanároknak, amelyeket felhasználhatnak a tanóráik során.
A magyarországi SMART közösség rendkívül gyors növekedése és a pedagógusok felől érkező, különböző tartalmakra vonatkozó igények arra késztettek minket, hogy létrehozzuk az első, kimondottan SMART interaktív táblára készített, magyar nyelven elérhető tanórai feladatokat és interaktív tananyagokat összegyűjtő weboldalt, melyet SMART TananyagPiac-nak neveztünk el. Az interaktív technológia és az IKT eszközök használati szintjétől függetlenül mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb anyagot, a tippektől egészen a kész tananyagokig. Az alábbi menüpontok bármelyikére kattintva megjelennek az adott témába sorolt tippek, óravázlatok, illetve interaktív tananyagok."

Az oldal használatához néhány adatunkat megadva be kell jelentkezni. A bejelentkezés időkorlátos, csak egy napra teszi elérhetővé az adatbázis tartalmát. Igaz, a hozzáférés megszűnése után új bejelentkezéssel új hozzáféréshez juthatunk.

Az IOT a SMART TananyagPiacról

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása