Kálváriások könyvtári blogja

CÍMÜNK: -- Kálváriaparti Általános Iskola és Sportiskola könyvtára, 3200 Gyöngyös, Kócsag út 40. -- E-MAIL: konyvtar[kukac]kalvaria[pont]sulinet[pont]hu -- RÉGI BLOGUNK (2007.07. - 2012.04.): http://kalvariakt.klog.hu

...nagyon sok értékes produkciónak örülhettünk mindannyian, akik jelen voltunk október 28-án a könyvtárban. A versmondás, mesemondás öröme látszott a versenyzők arcán is. S azt hiszem, ez volt a legfontosabb. Még a díjaknál is fontosabb, amelyeket sokkal kisebb számban tudott kiosztani a zsűri, mint ahányan megérdemelték volna. Néhányan szomorkodtak ugyan, mert nem jutott nekik dobogós helyezés, de mindenki nyert egy szép verset vagy mesét, amit megtanult, megértett, átélt, és szépen előadott.
A díjazottak és a megyei versenyre továbbjutók névsora már olvasható a www.kalvaria.sulinet.hu honlapon, a "Tanulmányi versenyek" menüben.
Sajnos a versenyről készült videofelvétel rosszul sikerült, sem a hang sem a kép minősége nem alkalmas arra, hogy közzétegyem. Mivel feltett szándékom volt, hogy a produkciókból küldök a Meseutca.hu versmondó pályázatára, ezért a verseny utáni napon újra felvettem a szavalatok közül néhányat. Ezek a felvételek részben kikerültek a Költögetőre is, ahol a "versmondogató" rovatban gyűjtöm az efféléket.
Nézzétek meg itt:
Fecske Csaba: A szú és a moly, Koczka Réka előadásában. Lackfi János: Ekcémafenyegető, Tóth Kata előadásában. Simon István: Mirza, Nagy Csenge előadásában. Nagy Bandó András: Mesés kalandok, Mák Bernadett előadásában. Lackfi János: A nagy valóság-show, Kiss Kristóf előadásában. László Noémi: A fiúk, Szedmák Réka előadásában. Versenyen kívül:
Békés Márta: Táskaleltár, Juhász Csaba előadásában.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása