Kálváriások könyvtári blogja

CÍMÜNK: -- Kálváriaparti Általános Iskola és Sportiskola könyvtára, 3200 Gyöngyös, Kócsag út 40. -- E-MAIL: konyvtar[kukac]kalvaria[pont]sulinet[pont]hu -- RÉGI BLOGUNK (2007.07. - 2012.04.): http://kalvariakt.klog.hu

Vegyünk részt mi is a NEMZETKÖZI KÖNYVJELZŐCSERE PROGRAMban!

A projekt lényege, hogy a jelentkező iskolai könyvtárakat a nemzetközi szervezők összesorsolják. A diákok által készített egyedi könyvjelzőket a küldő iskolának/osztálynak kell saját postaköltségén elküldeni még október elején, hogy a megajándékozandó diákok az Iskolai Könyvtárak Nemzetközi Hónapjában (októberben) megkaphassák. Cserébe a küldők is kapnak könyvjelzőket a partner iskolától, a világ egy közeli vagy távoli országából.

A könyvjelzők formájával, színével, készítésük technikájával kapcsolatban semmilyen megkötés nincs – csak a résztvevő diákok képzelete szab határt, de mankót jelenthet az Iskolai Könyvtárak Nemzetközi Hónapja idei mottója: Az iskolai könyvtár: király! (Angolul: The School Library Rocks!)
A könyvjelzőkön fel lehet tüntetni akár a készítő nevét, e-mail címét is, hogy a diákok – ha szeretnék – felvehessék egymással a kapcsolatot.

Kedvcsinálónak - ilyen gyönyörűségeket kaptak-küldtek tavaly a résztvevők:

 

Címkék: könyvjelző kézműveskedés

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása