Kálváriások könyvtári blogja

CÍMÜNK: -- Kálváriaparti Általános Iskola és Sportiskola könyvtára, 3200 Gyöngyös, Kócsag út 40. -- E-MAIL: konyvtar[kukac]kalvaria[pont]sulinet[pont]hu -- RÉGI BLOGUNK (2007.07. - 2012.04.): http://kalvariakt.klog.hu

P1250877P1250870P1250874 Mint korábban itt beszámoltam róla, a Szitakötő ökológiai és művészeti folyóirat az idei évtől jár a könyvtárunknak. Október 27-én a Dohányné Kati néni által vezetett könyvtárklubos gyerekek megismerkedtek az őszi szám verseivel, feladatlapot oldottak meg és Perlrott Csaba Vilmos festőművész őszi tájképéből készített színezőt felhasználva maguk is "festettek" őszi hangulatú tájképet és "ősztündért". A Szitakötő ezentúl a Költögetőn is jelen lesz a blog új rovatában, a Szitakö(l)tőben, melyben a folyóirat irodalmi és nyelvészeti témájú írásaival foglalkozunk.

Az érdekes olvasmányokkal teli gyönyörű folyóirat mindenki számára hozzáférhető a könyvtárban, kölcsönözni is lehet.

Címkék: Szitakötő

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kalvariakt.blog.hu/api/trackback/id/tr404928861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása