Kálváriások könyvtári blogja

CÍMÜNK: -- Kálváriaparti Általános Iskola és Sportiskola könyvtára, 3200 Gyöngyös, Kócsag út 40. -- E-MAIL: konyvtar[kukac]kalvaria[pont]sulinet[pont]hu -- RÉGI BLOGUNK (2007.07. - 2012.04.): http://kalvariakt.klog.hu

A Magyar Lapkiadók Egyesülete pályázatot hirdet
"Te vagy az én emberem!" címmel interjúkészítésre 6–14 éves diákoknak.
Várják azoknak a diákoknak a jelentkezését, akik szeretnék kielégíteni kíváncsiságukat egy felnôtt iránt úgy, hogy újságban megjelentethetô interjút készítenek vele. Az egyesület létrehozza a személyes kapcsolatot a kiválasztott személlyel, a pályázó diák pedig faggathatja az interjúalanyt kénye-kedve szerint, majd megírja az interjút, mely igazi lapokban, újságokban jelenhet meg.

A "Te vagy az én emberem!" pályázatra való jelentkezésnek egyszerű feltételei vannak, melyek megtalálhatók a www.olvasasraneveles.hu honlapon.

A pályázatokat postai úton, ajánlott levélben kell eljuttatni 2010. április 1-jéig az alábbi címre:
Te vagy az én emberem!
Magyar Lapkiadók Egyesülete
1016 Budapest, Naphegy tér 8.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kalvariakt.blog.hu/api/trackback/id/tr64928507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása