Kálváriások könyvtári blogja

CÍMÜNK: -- Kálváriaparti Általános Iskola és Sportiskola könyvtára, 3200 Gyöngyös, Kócsag út 40. -- E-MAIL: konyvtar[kukac]kalvaria[pont]sulinet[pont]hu -- RÉGI BLOGUNK (2007.07. - 2012.04.): http://kalvariakt.klog.hu

11675052214.gifKedden délután - az idei tanévben először - ismét utazunk a könyvtárban. 16.00 órakor "indulunk". Persze csak képzeletben, szóban, képek segítségével. Most a titokzatos Skócia az úticél, ahová Ördögh Zsuzsa, iskolánk angol tanára kalauzol el bennünket, akit az utóbbi években ritkán láthattunk, mert kislányait nevelgeti otthon. Nagyon örülünk, hogy most itt lesz velünk. Mindenkit sok szeretettel várunk.
Nézzétek meg a 'Ha kedd, akkor...' klub blogját is, amely a Linkek közül elérhető (jobboldalt lejjebb). Klubtagjaink utazásaiból találtok szebbnél szebb fotókat ezen az oldalon.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kalvariakt.blog.hu/api/trackback/id/tr244928528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása