Kálváriások könyvtári blogja

CÍMÜNK: -- Kálváriaparti Általános Iskola és Sportiskola könyvtára, 3200 Gyöngyös, Kócsag út 40. -- E-MAIL: konyvtar[kukac]kalvaria[pont]sulinet[pont]hu -- RÉGI BLOGUNK (2007.07. - 2012.04.): http://kalvariakt.klog.hu

Én már nagyon várom, hogy végre nekünk is legyen... Már tavaly is majdnem elkészült... De most a blogon, -- ha nem függ majd az újság megjelenése a nyomtatástól és a papírtól -- talán megszületik. Úgy tudom, a szerkesztők már dolgoznak rajta.
Ötletek és tapasztalatok gyűjtéséért Kiskörére is elutaztunk a múlt csütörtökön: Czímer Dalma, Hliva Dani és három felnőtt: Dr. Kenyérné Gólya Mária, Dalma édesapja, (aki elvitt bennünket) és én.
A kiskörei Suliújság kereken 10 éves -- ami, akárhogy is nézzük -- nagy idő. A mostani és a régi szerkesztőségi tagok ünnepi szerkesztőségi ülésen idézték fel az eltelt éveket. (Volt szülinapi torta is!)
Gratulálunk a szép sikerekhez és a jubileumhoz!

S hogy s Suliújság tartalmába is betekinthessünk, az ajándékként elhozott régebbi számokból válogattam néhány nekünk is tanulságos bölcsességet:

"Azért van az idő, hogy ne minden egyszerre történjen." "Okos, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét." (Robert Orben) "Az élet sok-sok tonna fegyelem." (Robert Frost)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kalvariakt.blog.hu/api/trackback/id/tr404928531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása