Kálváriások könyvtári blogja

CÍMÜNK: -- Kálváriaparti Általános Iskola és Sportiskola könyvtára, 3200 Gyöngyös, Kócsag út 40. -- E-MAIL: konyvtar[kukac]kalvaria[pont]sulinet[pont]hu -- RÉGI BLOGUNK (2007.07. - 2012.04.): http://kalvariakt.klog.hu

Izgalmas és megrendítő, érthető és átélhető, szép és emberi... Ezek a szavak jutnak eszembe, amikor megpróbálom leírni milyen volt az 1956-ra emlékező ünnepi műsor az iskolánkban. Ismét - a korábbi évekhez méltón - sikerült a műsor készítőinek és szereplőinek megidézni a forradalmi napok történéseit és jeletőségét. Olyan módon, hogy az kicsinek és nagynak, gyereknek és felnőttnek egyaránt élményt nyújtott, hatott rájuk. Köszönet érte Mihalik Józsefnének a műsor összeállítójának és rendezőjének, a szereplőknek a 7.b, 8.b, 6.a, 6.b, 8.a tanulóinak. A látványos és kifejező tánckoreográfia Czímer Dalmának volt köszönhető. A hangosítást Petrovicsné Juhász Erika oldotta meg hibátlanul, jómagam korabeli fotók vetítésével illusztráltam az előadást. (Illetve csak illusztráltam volna, ha a fényviszonyok kellőképpen láthatóvá tették volna. De erről csak a tornaterembe kora délelőtt betűző napfény tehetett.) Nézzétek meg a műsorról Szűcsné Major Ildikó által készített fotókat a fotószalag alján a flickr.com linkjére kattintva.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kalvariakt.blog.hu/api/trackback/id/tr464928536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása