Kálváriások könyvtári blogja

CÍMÜNK: -- Kálváriaparti Általános Iskola és Sportiskola könyvtára, 3200 Gyöngyös, Kócsag út 40. -- E-MAIL: konyvtar[kukac]kalvaria[pont]sulinet[pont]hu -- RÉGI BLOGUNK (2007.07. - 2012.04.): http://kalvariakt.klog.hu

23.
november

MEGHÍVÓ

kkt  |  1 komment

Már 2 hete nem írtam ide semmit. Talán már azt gondoljátok (a legutóbbi bejegyzés címét olvasva), hogy most keményen dolgozom a "Volt egyszer egy Kálváriás blog" címűn, ami persze sosem fog itt megjelenni, természetéből adódóan:)
Tényleg keményen dolgoztam. Az iskolatörténeti kiállítás fotóanyagával, ami betemetett, mint egy lavina. Csak mára sikerült kiásnom magamat belőle. Egyszóval be voltam havazva!:)
(De elég a mentegetőzésből. A Nyomozd ki! játék folytatódik, holnap 3 kérdés helyett 6-ra kell majd válaszolni, hogy bepótoljuk a lemaradást.)
És most a lényeg:
iskola_gyerekekkel3_bloghoz.JPGMindenkit szeretettel várunk az iskolatörténeti kiállításra. A megnyitó 26-án, hétfőn 14 órakor lesz a földszinti zsibongóban.
A másik nagy-nagy rendezvényünk, a Jubileumi Gála december 4-én 18 órai kezdettel a művelődési házban tekinthető meg. Mindenki, gyerek, felnőtt, szülő, pedagógus azon igyekszik, hogy szép, emlékezetes produkció szülessen. Erre is sok szeretettel várjuk az érdeklődőket.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kalvariakt.blog.hu/api/trackback/id/tr304928542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása