Kálváriások könyvtári blogja

CÍMÜNK: -- Kálváriaparti Általános Iskola és Sportiskola könyvtára, 3200 Gyöngyös, Kócsag út 40. -- E-MAIL: konyvtar[kukac]kalvaria[pont]sulinet[pont]hu -- RÉGI BLOGUNK (2007.07. - 2012.04.): http://kalvariakt.klog.hu

Örülünk, hogy jól sikerült, mindenki beleadott apait-anyait. A pedagógus kollégák szokták mondani: Ha a gyerekek a főpróbán szétszórtak, nem figyelnek, únják, az előadásra mindig összekapják magukat. Ez most is így volt -- már ami a megállapítás második részét illeti. Mert a gyerekek a sok-sok próba alatt is általában -- néhány kivételtől eltekintve -- fegyelmezettek és ügyesek voltak. Hogy a közönség: szülők, hozzátartozók, meghívott vendégek is élvezték a műsort, arról már eddig is sok visszajelzés érkezett, de örömmel vesszük, ha itt a blogon, hozzászólásukban is elmondják véleményüket. Akár még a jobbító szándékú kritikát is. (A "Nincs hozzászólás" linkre kattintva lehet ezt megtenni.)
Másik fontos kérésünk: Aki rendelkezik a műsorról készült fotókkal és filmfelvétellel és megosztaná azt a többiekkel, legyen szíves jelezni, és eljuttatni az iskolának. Az én képeimet is szívesen odaadom eredeti méretben mindenkinek, aki kéri. Itt a blogon csak a válogatott és lekicsinyített képek láthatók. Az összes kép az iskola szerverén, a szokott helyen (N:/Dokumentumok/Képek/2007-08/Gála-2007-12-04) lesz elhelyezve, így megtekinthető lesz a könyvtári, iskolai számítógépeken.
Addig is nézzétek meg a jobboldali "Fotók" menüben a 29 képből álló válogatást. (A fotószalag alatt, az "Összes kép: www.flickr.com" linkjére kell kattintani.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kalvariakt.blog.hu/api/trackback/id/tr654928545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása