Kálváriások könyvtári blogja

CÍMÜNK: -- Kálváriaparti Általános Iskola és Sportiskola könyvtára, 3200 Gyöngyös, Kócsag út 40. -- E-MAIL: konyvtar[kukac]kalvaria[pont]sulinet[pont]hu -- RÉGI BLOGUNK (2007.07. - 2012.04.): http://kalvariakt.klog.hu

Történet egy 16 éves lányról, aki különcnek érzi magát. Egy új osztálytárs azonban mindent megváltoztat. Önbizalmat ad neki, értékelni tudja testi és lelki tulajdonságait egyaránt. Megtudja mi a szerelem, amihez az új osztálytárs és egy csók is hozzájárult. A többit olvassátok el, mert érdemes! :)

Szólj hozzá!

Az előző forduló helyes válaszai: 1. "A Lámpás" Alapítvány,
2. 37-311-887, 70-930-3279,
3. Az iskola megnyitásának 10. évfordulójára.

E heti kérdések:
1. Hány kötetes az iskolai könyvtár gyűjteménye?
2. Sorolj fel legalább 3 folyóiratot, amelyek megtalálhatók a könyvtárban!
3. Milyen nap volt október 24-én, szerdán az iskolában?

Csak hibátlanul leírt válaszokat fogadunk el!
Hajrá Kálváriások!

8 komment

Izgalmas és megrendítő, érthető és átélhető, szép és emberi... Ezek a szavak jutnak eszembe, amikor megpróbálom leírni milyen volt az 1956-ra emlékező ünnepi műsor az iskolánkban. Ismét - a korábbi évekhez méltón - sikerült a műsor készítőinek és szereplőinek megidézni a forradalmi napok történéseit és jeletőségét. Olyan módon, hogy az kicsinek és nagynak, gyereknek és felnőttnek egyaránt élményt nyújtott, hatott rájuk. Köszönet érte Mihalik Józsefnének a műsor összeállítójának és rendezőjének, a szereplőknek a 7.b, 8.b, 6.a, 6.b, 8.a tanulóinak. A látványos és kifejező tánckoreográfia Czímer Dalmának volt köszönhető. A hangosítást Petrovicsné Juhász Erika oldotta meg hibátlanul, jómagam korabeli fotók vetítésével illusztráltam az előadást. (Illetve csak illusztráltam volna, ha a fényviszonyok kellőképpen láthatóvá tették volna. De erről csak a tornaterembe kora délelőtt betűző napfény tehetett.) Nézzétek meg a műsorról Szűcsné Major Ildikó által készített fotókat a fotószalag alján a flickr.com linkjére kattintva.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása