Kálváriások könyvtári blogja

CÍMÜNK: -- Kálváriaparti Általános Iskola és Sportiskola könyvtára, 3200 Gyöngyös, Kócsag út 40. -- E-MAIL: konyvtar[kukac]kalvaria[pont]sulinet[pont]hu -- RÉGI BLOGUNK (2007.07. - 2012.04.): http://kalvariakt.klog.hu

04.
január

HÍREINK

kkt  |  Szólj hozzá!

Tegnaptól - bármennyire fájdalmas is - újra dolgos hétköznapokból áll az élet. Nehéz ezt megszokni az édes pihenés napjai után. Ráadásul itt a félév, igencsak bele kell erősíteni a tanulásba-tanításba.

-- Az első félév január 18-áig tart.
-- Előtte január 7-én 17 órától a felső tagozatos fogadóórán a szülőknek lesz még lehetőségük megbeszélni csemetéjük tanulmányait a tanárokkal.

De nemcsak tanulásból áll az élet, rendezvény is lesz bőven az idén is:

-- Január 15-én ismét "utazós kedd": Amerikába megyünk Rigó Judit kalauzolásával. Minden érdeklődő gyereket és felnőttet szeretettel és forró teával várunk délután 4 órakor a könyvtárban.
-- Rigó Judit fotóművész fotóiból kis kiállítást rendezünk a földszinti zsibongóban, melynek megnyitója ugyancsak január 15-én, 14 órakor lesz.
-- Már készülünk a Kálvária Sportnapra, amely február 1-én, pénteken kerül megrendezésre. Elárulom, hogy különleges vendégre is számíthatunk ezen a napon: a magyar öttusa válogatott egyik tagja is részt vesz sportnapunkon. Szeretnénk a közeljövőben a blogon bemutatni vendégünket és a válogatott csapatot.

Egyéb újdonságok:

-- A könyvtárnak sikerült gyűjteményét jelentős mennyiségű olvasnivalóval bővíteni. Főleg a "Mi micsoda" és az "Színes ötletek" sorozatok kedvelői örülhetnek, mert szinte mindent beszereztünk, ami kapható ezekből a kiadványokból.
-- Újdonság, hogy gyűjteni kezdtük a hangoskönyveket és a dvd-ket, melyek kölcsönözhetők is lesznek.
-- Annak, aki a neten szeretné nemcsak kellemesen, de hasznosan is tölteni az időt, ajánlom figyelmébe a jobboldali sávban az új linkeket, melyek mind ezt a célt szolgálják: tanuláshoz a Sulinet Digitális Tudásbázisát, szórakozáshoz a Gribedli, Gyerek Startlap, Olvasni jó! oldalakat.

Nyomozd ki! játékunk végeredménye:

A 8 fordulós játékban maximális eredményt ért el Kerekes Kitti 7.b osztályos tanuló, aki minden kérdést hibátlanul válaszolt meg. Jutalmát, az iskola évkönyvét tartalmazó cd-t már átvette. Kitartásához, szorgalmához és az elért eredményhez szívből gratulálok!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kalvariakt.blog.hu/api/trackback/id/tr824928552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása