Kálváriások könyvtári blogja

CÍMÜNK: -- Kálváriaparti Általános Iskola és Sportiskola könyvtára, 3200 Gyöngyös, Kócsag út 40. -- E-MAIL: konyvtar[kukac]kalvaria[pont]sulinet[pont]hu -- RÉGI BLOGUNK (2007.07. - 2012.04.): http://kalvariakt.klog.hu

uj-kep-1.JPGAki itt volt a tegnapi kiállításmegnyitón, sokat megtudhatott erről. Rigó Judit Négy évszak cimű kiállításán igazi tárlatvezetést tartott. Elmesélte hogyan készült egy-egy képe, mire gondolt, amikor elkattintotta a fényképezőgépét. Azt is elmondta, melyik a kedvenc fotója: az "S-kanyar" című, amely egy Sástó környékén található útszakaszt ábrázol. Mi is sokszor jártunk már arrafelé, de úgy, mint ő, bizonyára még egyikünk sem látta. Ugyanezt a képet és "társait" egy New York-i galéria közönsége is megcsodálhatja múlt év decembere óta.
Azt ugyan nem tudhatjuk, hogy az ottani nézők mit éreznek, amikor a mátrai tájat, a tölgyfákat, a rajtuk átszüremkedő fényeket, a sástói kilátót, vagy a vadkacsát nézegetik, de nekünk - ha a Mátrában járunk - bizonyára még szebbnek fognak tűnni ezután.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kalvariakt.blog.hu/api/trackback/id/tr774928560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása