Kálváriások könyvtári blogja

CÍMÜNK: -- Kálváriaparti Általános Iskola és Sportiskola könyvtára, 3200 Gyöngyös, Kócsag út 40. -- E-MAIL: konyvtar[kukac]kalvaria[pont]sulinet[pont]hu -- RÉGI BLOGUNK (2007.07. - 2012.04.): http://kalvariakt.klog.hu

Diákjaink közül sokan szeretnek fényképezni, filmet készíteni. Szerencsére ma már a digitális kamerák, fényképezőgépek nem számítanak elérhetetlen eszköznek a gyermekek számára sem. Ezért az iskolai diákönkormányzat fotó- és kisfilmpályázatot hirdetett meg diákjaink részére.

És hogy igazán jól sikerüljenek a képek, néhány jótanács Rigó Judittól:
Fontos a képkivágás.
• Figyelj a fotók élességére, különösen a sportképeknél, vagy a sportolóra vagy a mozgásra összpontosíts!
• Természetfotó készítésekor alaposan közelítsd meg a témát (ha kell, feküdj le a földre)!
• Ha elfordítod a gépet, még a magas tárgyak is könnyedén elférnek a képen!
• Fontos a jó témaválasztás, próbáld a fotó által a saját érzéseidet átadni!

Ime a felhívás plakátja:

fotoplakat2.JPG

Fontos:

1. Erre a címre e-mailben is elküldheted a munkádat, vagy kérdéseidet: konyvtar@kalvaria.sulinet.hu 2. Írd meg az e-mailben milyen címet adtál az alkotásodnak, mikor és hol készült! Add meg a közölhető nevedet vagy ha ezt nem akarod nyilvánosságra hozni, a jeligédet (vagy választott "művésznevedet").
3. A pályázattal kapcsolatos kérdéseiddel személyesen is megkeresheted Szűcsné Major Ildikót vagy Hevesi Mária könyvtárost.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kalvariakt.blog.hu/api/trackback/id/tr374928561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása