Kálváriások könyvtári blogja

CÍMÜNK: -- Kálváriaparti Általános Iskola és Sportiskola könyvtára, 3200 Gyöngyös, Kócsag út 40. -- E-MAIL: konyvtar[kukac]kalvaria[pont]sulinet[pont]hu -- RÉGI BLOGUNK (2007.07. - 2012.04.): http://kalvariakt.klog.hu

Az idei farsangi bál - iskolánk történetében már 10. alkalommal - a hercegi pár és udvarhölgyeik bevonulásával kezdődött. A herceg (Tóth Márk 4.a) és a hercegnő (Kerékgyártó Petra 4.b) angolkeringőt lejtettek, majd elsőseink elegáns bécsi keringője nyitotta meg az idei bált. A koreográfiát tervezte Petrovicsné Juhász Erika. Betanították: az elsős tanító nénik.

    Farsang 2008.02.29.

A kisbíró, az udvari bolond és a varázsló is fáradhatatlanul tették a dolgukat. Kihirdették az eseményeket, jókedvre hangolták a közönséget és varázslatos hangulatot teremtettek.
Az osztályok műsorszámai alatt bejártuk a világot: hol a mesés keleten, hol a dzsungelben, hol az amerikai Vadnyugaton, hol latin-amerikai tánciskolában éreztük magunkat.

    Osztályok farsangi produkciói

A végére mindenkinek fergeteges jókedve kerekedett:

    Össztánc és jókedv

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kalvariakt.blog.hu/api/trackback/id/tr694928581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása