Kálváriások könyvtári blogja

CÍMÜNK: -- Kálváriaparti Általános Iskola és Sportiskola könyvtára, 3200 Gyöngyös, Kócsag út 40. -- E-MAIL: konyvtar[kukac]kalvaria[pont]sulinet[pont]hu -- RÉGI BLOGUNK (2007.07. - 2012.04.): http://kalvariakt.klog.hu

Nem volt könnyű ez az idei sem. De ha felidézzük a szeptember 1-től június 13-áig eltelt kinek hosszú kinek rövid heteket, hónapokat, rájövünk, hogy sok szép és jó (is) történt velünk ebben a tanévben. Főleg az év "szebbik oldala" látható a 2007-2008-as évkönyvben, melyet dvd-lemezen kaptak meg búcsúajándékként a nyolcadikosok. Megtalálható a dvd-n még 2 filmfelvétel is: a 2002-es farsang akkori 2. osztályainak produkciói és a 2007-es jubileumi gálaműsor nyitótánca. Továbbá igazgató néni búcsúzó szavai, az iskola tanárainak fotói és útravalónak szánt gondolatai, valamint a 8.a osztály kedves összeállítása egykori és mostani önmagukról. És a ballagókról fellelhető összes iskolai fotó 2004-2008-ig.
KEDVES NYOLCADIKOSOK! Én ezzel a dvd-vel búcsúztam tőletek. Minden jót kívánok nektek, s "legyetek jók, ha tudtok..." -- a továbbiakban is.

KEDVES SZÜLŐK, KEDVES DIÁKOK! A dvd-n megjelenő évkönyv és ballagási emlékkönyv az idén már második alkalommal készült el. Ha végignézitek az évkönyv diánként elmentett változatát, képet alkothattok róla, milyen lehet. Igaz, nem PowerPoint-ban látható mint az eredeti, így nem olyan mozgalmas, de a tartalma ugyanaz. Kérlek, mondjátok el véleményeteket, jónak tartjátok-e, tetszik-e, ti is szeretnétek-e majd hasonlót, ha ballagók lesztek! Kritikai észrevételeket is szívesen veszek. (Ha azok segítő szándékról tanúskodnak.) Azok is hozzászólhatnak, akik az igazi dvd-t is látták már! A véleményeket ide a blogra kérném, hozzászólás formájában. (A bejegyzés alján található a "Nincs hozzászólás" vagy "x hozzászólás van" linkje. Egy rákattintással megjelenik a szövegdoboz, ahová írni lehet. Csak a nevedet (becenév is lehet) és az e-mail címedet kell megadni (ez nem jelenik meg az oldalon), megírni a hozzászólást, majd a küldés gombra kattintani.)
Előre is köszönöm.
NAGYON SZÉP VAKÁCIÓT MINDRENKINEK!

    Évkönyv 2007-08. I.rész
    Évkönyv 2007-08. II.rész
    Legsikeresebb versenyzőink

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kalvariakt.blog.hu/api/trackback/id/tr904928620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása