Kálváriások könyvtári blogja

CÍMÜNK: -- Kálváriaparti Általános Iskola és Sportiskola könyvtára, 3200 Gyöngyös, Kócsag út 40. -- E-MAIL: konyvtar[kukac]kalvaria[pont]sulinet[pont]hu -- RÉGI BLOGUNK (2007.07. - 2012.04.): http://kalvariakt.klog.hu

Már elköszöntem mindenkitől, a legfrissebb jóhíreket is közöltem, de még ezt a fotót -- a kedvencemet -- szeretném megmutatni.
És egyben buzdítani mindenkit a nyári olvasásra. Igaz, a nyári szünetre az iskolai könyvtárból nem vihettek ki könyveket, de a városi könyvtár csak júliusban lesz zárva, még előtte elmehettek könyvet kölcsönözni. Ajánlatos szétnézni az otthoni könyvespolcon is, biztosan akad ott is olvasnivaló, amire eddig nem jutott idő.
Most van itt az ideje a "nemtudomletenniolyanjó" könyvek olvasásának. Kívánom, hogy mindenki találja meg ezeket, és akkor a nyár egyik legszebb élménye lesz az olvasás.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kalvariakt.blog.hu/api/trackback/id/tr844928622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása