Kálváriások könyvtári blogja

CÍMÜNK: -- Kálváriaparti Általános Iskola és Sportiskola könyvtára, 3200 Gyöngyös, Kócsag út 40. -- E-MAIL: konyvtar[kukac]kalvaria[pont]sulinet[pont]hu -- RÉGI BLOGUNK (2007.07. - 2012.04.): http://kalvariakt.klog.hu

Kinek tetszik, kinek nem, újra szeptember van. No meg, ami ezzel jár. Tanévnyitó, tankönyvosztás, szülői értekezlet. Új tantárgyak, új órarend, új osztálytársak, új tanárok.
A legeslegújabbak a "kisgólyák", s nekik a legújabb itt minden és mindenki. Ők már eltöltöttek egy gólyatáborozós hetet az iskolában, mire megjöttek a nagyobbak. Megismerkedtek egymással, a tanító nénikkel, a szépen kifestett, új bútorokkal berendezett tantermükkel. A tanévnyitón már szerepeltek is. Iskolánk színeivel a lányok sárga, a fiúk kék nyakkendőt kaptak a nagyobbaktól.
Ma megkapták a tankönyveiket is.
Kívánok nekik az iskola minden diákja és dolgozója nevében nagyon érdekes, élményekkel és tudással teli tanévet!

    Kisgólyák és tanévnyitó

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kalvariakt.blog.hu/api/trackback/id/tr1004928623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása