Kálváriások könyvtári blogja

CÍMÜNK: -- Kálváriaparti Általános Iskola és Sportiskola könyvtára, 3200 Gyöngyös, Kócsag út 40. -- E-MAIL: konyvtar[kukac]kalvaria[pont]sulinet[pont]hu -- RÉGI BLOGUNK (2007.07. - 2012.04.): http://kalvariakt.klog.hu

Még nem tudjuk elhinni, hogy igaz: kollégánk, tanítónk, Horváth Attiláné, Zsuzsa néni már nem lép be többé az iskola kapuján, nem siet végig vidáman a folyosón, nem puszilja meg a „gyermekeit”, nem mondja többet a kollégáinak: „imádlak”.

Még keressük a szavakat, melyekkel kifejezhető a hiánya, melyekkel elmondható, mi mindent kaptunk tőle.

Most mégis közölni kell a hihetetlent, és megköszönni a szavakkal meg nem köszönhetőt:

Drága Zsuzsa!
Mosolyodból mindig az őszinte szeretet áradt - kicsikre és nagyokra. Odaadásodra, simogatásodra a gyerekek is őszinte szeretettel válaszoltak.
Mindenkit elfogadtál, megláttad erényeit, biztattad törekvéseiben; szárnyakat adtál vágyainak. Így bontakozhattak ki kezed alatt gyerekek, szülők, munkatársak egyaránt.
Nem féltél magad megmutatni a nyilvánosság előtt: a rendezvények felszabadultságodat, jó kedvedet, ha kellett komolyságodat, elkötelezettségedet tükrözték.
Minta voltál emberként, pedagógusként, barátként, anyaként, háziasszonyként, feleségként, rokonként is.

Köszönjük, hogy közöttünk voltál!

az iskola felnőtt- és diákközössége

Munkádról és iskolai életedről néhány fotó

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kalvariakt.blog.hu/api/trackback/id/tr604928625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása