Kálváriások könyvtári blogja

CÍMÜNK: -- Kálváriaparti Általános Iskola és Sportiskola könyvtára, 3200 Gyöngyös, Kócsag út 40. -- E-MAIL: konyvtar[kukac]kalvaria[pont]sulinet[pont]hu -- RÉGI BLOGUNK (2007.07. - 2012.04.): http://kalvariakt.klog.hu

Vers és zene: Kányádi Sándor verseit és meséit sokan ismerik és szeretik a mi könyvtárunk olvasói közül is. Ami megvan tőle, és kölcsönözhető nálunk:

    Kányádi Sándor válogatott versei
    Küküllő kalendárium (versek)
    Költögető (versek)
    A bánatos királylány kútja (versek, mesék)
    Virágon vett vitéz (mesék)
    Talpas történetek (mesék)
    Világlátott egérke (mesék)

Október 21-én (kedden) a költővel személyesen is találkozhatunk Gyöngyösön, a Vers-Zene Fesztiválon, délután 17 órától a művelődési házban. Aki szeretne velem jönni, azzal találkozunk fél 5-kor, azaz 16.30-kor az iskolai könyvtárban, ahonnan együtt megyünk a művelődési házba. Dedikálni is fog, ha van tőle könyvetek, elhozhatjátok. Én is viszek egyet a könyvtáriak közül.
Műveiből és életrajzából összeállítottam egy kis kvízjátékot. Ha beléptél, a "Start Quiz" gombbal indul, ezután mindig a "Submit My Answer" gombra kattintással léphetsz tovább.
Jó játékot! Ha a könyvtárban játszol segítek! És a hibátlan megoldásokért jutalom is jár!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kalvariakt.blog.hu/api/trackback/id/tr394928635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása