Kálváriások könyvtári blogja

CÍMÜNK: -- Kálváriaparti Általános Iskola és Sportiskola könyvtára, 3200 Gyöngyös, Kócsag út 40. -- E-MAIL: konyvtar[kukac]kalvaria[pont]sulinet[pont]hu -- RÉGI BLOGUNK (2007.07. - 2012.04.): http://kalvariakt.klog.hu

01.
december

ÚJ LINKEK

kkt  |  1 komment

A jobboldali sávot új linkekkel bővítettem az utóbbi hetekben. Hogy ne kerüljék el a figyelmeteket itt is felsorolom ezeket:

I. Vasárnap elkezdődött az advent, a karácsonyvárás időszaka. Egy csillogó-villogó adventi naptárra bukkantam az egyik könyvtári weblapon, s gyorsan idemásoltam, hogy ablakait nyitogatva mi is találhassunk minden nap valami kis meglepetést karácsonyig.
Az ünnepvárás heteiben szeretnék a karácsonnyal kapcsolatos további érdekességeket közzétenni itt a blogon. Ti is ajánljatok a többieknek kipróbált karácsonyi oldalakat (pl. ajándékötleteket, recepteket, néprajzi érdekességeket, képeslapküldőket, idézetgyűjteményt) Beküldhetitek hozzászólásban, vagy a könyvtár e-mailjére, vagy behozhatjátok a könyvtárba, s én továbbadom blogunk olvasóinak.

II. A tavalyi és tavalyelőtti nyolcadikos osztályok megörökítették magukat egy-egy prezentációban vagy kisfilmben. A "Diákjaink voltak" kategóriában az ő alkotásaikat láthatjátok. Hogy ezután se felejtsük el őket.
III. Megérdemlik a figyelmet azok a weblapok is, melyeket jelenlegi tanulóink készítenek hobbijukról. Így a médiaszakkör a fotózással foglalkozik, s sok jól sikerült felvételük látható máris az oldalukon. Bonta Attila (és édesapja) hobbija a horgászás, így erről a tevékenységről igyekeznek minél több információt összegyűjteni az oldalukon.
Várom további weblaptulajdonosok jelentkezését is!

IV. A YouTube videómegosztó oldalon folyamatosan gyarapodnak az iskolai eseményeket, értékes diákprodukciókat bemutató videóink. Pl. a legutóbbi alsós szavalóverseny összes helyezettjének szavalata megtalálható most már a filmek között.

Hamarosan a nyelvi est produkcióit is láthatjátok.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kalvariakt.blog.hu/api/trackback/id/tr734928647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása