Kálváriások könyvtári blogja

CÍMÜNK: -- Kálváriaparti Általános Iskola és Sportiskola könyvtára, 3200 Gyöngyös, Kócsag út 40. -- E-MAIL: konyvtar[kukac]kalvaria[pont]sulinet[pont]hu -- RÉGI BLOGUNK (2007.07. - 2012.04.): http://kalvariakt.klog.hu

asj-kap-51Mostanában itt a könyvtárban kevesen indultok villámháborúba, pláne hosszú hadjáratba. "Még szerencse!" -- gondolhatja az, aki nem járt még a Honfoglaló.hu-n, és nem tudja, hogy teljesen békés és szigorúan virtuális csatákról van szó, egy remek internetes játék keretében. Bizony hajdanán én is gyakrabban elcsábultam, és beálltam a gyerekek mellé, "segíteni" a tippelésben. (Ez még akkor volt, amikor nem kellett blogot írni!!!)
Kíváncsi vagyok rá -- (nem minden ok és cél nélkül, de erről majd később!) -- hogy szoktatok-e otthon vagy az iskolában honfoglalózni.
Kérlek, szavazzatok az itt látható "szavazólapon". Egyben kipróbálhatjuk együtt az internetes szavazást is. Nekünk új, de ha "működik", indíthatunk máskor is hasonlókat.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kalvariakt.blog.hu/api/trackback/id/tr544928682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása