Kálváriások könyvtári blogja

CÍMÜNK: -- Kálváriaparti Általános Iskola és Sportiskola könyvtára, 3200 Gyöngyös, Kócsag út 40. -- E-MAIL: konyvtar[kukac]kalvaria[pont]sulinet[pont]hu -- RÉGI BLOGUNK (2007.07. - 2012.04.): http://kalvariakt.klog.hu

    realika-logo

Tanároknak és diákoknak egyaránt ajánlom a REALIKA digitális foglalkozásgyűjteményt, amely mostantól megtalálható az oldalsávban a "Hasznos weblapok" között.

A gyűjteményben található e-tananyagok a természettudományi tantárgyak iskolai kötelező tananyagának egy részét dolgozzák fel, elsődlegesen a 13-18 éves korosztály számára.

A leckék hatalmas mennyiségben tartalmaznak illusztrációkat, animációkat, filmeket, modelleket és feladatokat. A fejlesztők célja nem csak a tanítás-tanulás folyamat segítése, hanem a tanári felkészülés megkönnyítése is, ezért a leckékhez tanári verzió is tartozik, ami lehetőséget ad a módszertani megjegyzések készítése mellett szakmai kiegészítésekre, óravázlat készítésére is.
Az adaptált tananyag-rendszer az alábbiak szerint épül fel:
- 59 biológia lecke
- 59 fizika lecke
- 63 kémia lecke
- 70 matematika lecke.
Nézzétek meg, nagyon szemléletes, segít a tanulásban!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kalvariakt.blog.hu/api/trackback/id/tr634928684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása