Kálváriások könyvtári blogja

CÍMÜNK: -- Kálváriaparti Általános Iskola és Sportiskola könyvtára, 3200 Gyöngyös, Kócsag út 40. -- E-MAIL: konyvtar[kukac]kalvaria[pont]sulinet[pont]hu -- RÉGI BLOGUNK (2007.07. - 2012.04.): http://kalvariakt.klog.hu

2009. március 28-án az egész világra kiterjedő kezdeményezés lesz a Föld Órája, melynek keretében 20:30 és 21:30 között önkormányzatok, cégek és egyének lekapcsolják a világítást, hogy felhívják a figyelmet a klímaváltozás tényére, és arra, hogy mindenki tehet ellene.
A Föld Óráját először 2007-ben tartották meg Sydneyben 2,2 millió ember részvételével. Egy évvel később már az egész világra kiterjedő akcióvá vált és mintegy 50 millióan csatlakoztak. Tavaly a Föld Órája keretében lekapcsolták a világítást többek között a San Franciscó-i Golden Gate hídon, a római Colosseumon, a párizsi Eiffel-tornyon, és a budapesti Lánchídon is. Idén a cél 1 milliárd résztvevő bevonása.
Ezen az estén Európától Amerikáig híres épületek és terek fognak sötétbe borulni. Például az ENSZ New York-i épülete is elsötétül majd. Az emberek a világ minden táján lekapcsolják a villanyt egy órára, és csatlakoznak ahhoz a mozgalomhoz, melynek célja a természet megóvása, bolygónk jövőjének biztosítása.

mecsesekweb A Föld Órája a remény és a tettek üzenete: egy egyszerű cselekedettel is komoly eredményt lehet elérni, és mindenki változtathat.
Csatlakozz a Föld Órájához Te is, kapcsold le a világítást 2009. március 28-án, szombaton, 20.30-kor egy órára.
Próbáljuk ki milyen hangulatos gyertyafény mellett eltölteni egy esti órát!
wwf(Nemcsak) ezzel kapcsolatban ajánlom a világ legnagyobb természetvédelmi szervezetének, a WWF-nek magyar nyelvű weblapját. Kattints a logóra!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kalvariakt.blog.hu/api/trackback/id/tr684928706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása