Kálváriások könyvtári blogja

CÍMÜNK: -- Kálváriaparti Általános Iskola és Sportiskola könyvtára, 3200 Gyöngyös, Kócsag út 40. -- E-MAIL: konyvtar[kukac]kalvaria[pont]sulinet[pont]hu -- RÉGI BLOGUNK (2007.07. - 2012.04.): http://kalvariakt.klog.hu

a-necchu-rol-meg-egy-konyvajanlatot-is-olvashatsz-janikovszky-evarol-ha-idekattintaszKi ne ismerné Janikovszky Éva könyveit? Csak írd be az Online katalógusunk keresőjébe a nevét (az Elsődleges szerző sorába) és máris 18 jobbnál jobb olvasmánnyal találod szembe magad, melyek közül bizonyára olvastál is legalább egyet. Ha mégsem, gyere és válassz közülük!
Most azonban nem elsősorban az olvasásra, hanem az írásra biztatlak benneteket. Pontosabban nem is én, hanem a Fővárosi Szabó Ervin könyvtár. Már 6. alkalommal hirdetik meg az idén "Az úgy volt..." címmel a Janikovszky Éva meseíró pályázatot. A pályázat részleteit elolvashatod itt, és blogunk jobb oldalsávjában, az "Alkoss, pályázz, nyerj!" kategóriában.

ÍRD MEG "AZ ÚGY VOLT..." MESÉDET A TAVASZI SZÜNETBEN! CSAK HOZZÁKEZDENI NEHÉZ, MAJD MEGLÁTOD. MERT ALKOTNI JÓ! ÍRHATTOK TÖBBEN, KÖZÖSEN IS, S HA IGÉNYLITEK, ÉN IS SZÍVESEN SEGÍTEK.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kalvariakt.blog.hu/api/trackback/id/tr664928719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása