Kálváriások könyvtári blogja

CÍMÜNK: -- Kálváriaparti Általános Iskola és Sportiskola könyvtára, 3200 Gyöngyös, Kócsag út 40. -- E-MAIL: konyvtar[kukac]kalvaria[pont]sulinet[pont]hu -- RÉGI BLOGUNK (2007.07. - 2012.04.): http://kalvariakt.klog.hu

Vágó Vivien hozta néhány nappal ezelőtt meglepetésként vagy búcsúajándékként (hiszen nyolcadikos) ezt a kis reklámfilmet a könyvtárunkról. Bár most éppen nem aktuális a filmben látható "Látogass el minden nap a könyvtárba!" felirat, mert a nyári szünet következik -- könyvtár és könyvtárosa a kint lévő dokumentumok begyűjtésére, rendrakásra, pihenésre vágyik. (Ez bizony látszik a könyvtáros munkaasztala körül tornyosuló könyvkupacokból is.) De szeptemberig már csak nem dugom el ezt a filmecskét, mert nagyon örülök neki!!! Köszönöm, Vivien! Remélem, a kedves blogolvasók megosztják velem véleményüket a filmről és témájáról, a "Kálváriaparti" könyvtárról. Ti milyennek ismeritek a könyvtárat? Tényleg érdemes ide bejönni? Azt is megírhatjátok, mi hiányzik belőle, hogyan lehetne még jobb hellyé tenni. Fontos a véleményetek! Akkor is érdemes megírnotok, ha nem lehet minden kérést, ötletet azonnal megvalósítani.
Íme, a film:

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kalvariakt.blog.hu/api/trackback/id/tr824928740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása