Kálváriások könyvtári blogja

CÍMÜNK: -- Kálváriaparti Általános Iskola és Sportiskola könyvtára, 3200 Gyöngyös, Kócsag út 40. -- E-MAIL: konyvtar[kukac]kalvaria[pont]sulinet[pont]hu -- RÉGI BLOGUNK (2007.07. - 2012.04.): http://kalvariakt.klog.hu

P1070433

A hagyományos alsós szavalóverseny október 20-án a könyvtárban került megrendezésre. A versenyzők jól megválasztott műveket, ügyesen, jól felkészülten adtak elő. Nemcsak a tanító nénik, hanem sok szülő, nagyszülő és egy kistestvér is végighallgatta a produkciókat.
A zsűrinek a legjobban tetszettek:

1-2. évfolyam

    Fodor Balázs 1.b, "Lefekvés előtt"
    Cziczka Blanka 1.a, "A bolond falu"
    Jaros Olivér 2.a, Lackfi János: "Szupermen"
    Koczka Réka 1.b, Lackfi János: "Kutya egy példányban"

3-4. évfolyam:

    Pethő Márk 4.b, "A nagyotmondó legény"
    Lehotai Anett Regina 3.b, Zelk Zoltán: "Van az asztalfiókban"
    Mák Bernadett 3.a, Kovács András Ferenc: "Konok kalap"
    Harmos Szilvia 3.a, Varró Dániel: "Szösz néne"

A közönség Pethő Márk mesélőre szavazott a legnagyobb számban.

Szép délutánt töltöttünk együtt a könyvtárban a versek és a mesék társaságában. Minden versenyző emléklapot kapott, a helyezettek könyvjutalomban is részesültek. S hogy még jobban érezzük magunkat, a sütiszakkörösök muffinnal kínálták meg a jelenlévőket. A rendezvényt az iskola a TÁMOP 3.2.4 uniós pályázat költségvetéséből támogatta.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kalvariakt.blog.hu/api/trackback/id/tr244928763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása