Kálváriások könyvtári blogja

CÍMÜNK: -- Kálváriaparti Általános Iskola és Sportiskola könyvtára, 3200 Gyöngyös, Kócsag út 40. -- E-MAIL: konyvtar[kukac]kalvaria[pont]sulinet[pont]hu -- RÉGI BLOGUNK (2007.07. - 2012.04.): http://kalvariakt.klog.hu

HM! Nem biztos hogy ezt én objektíven el tudom dönteni. De talán te, Kedves Olvasó!? Sőt mi több, Könyvtárhasználó! Majd ha bejössz hozzám a könyvtárba, súgd a fülembe, én meg húzom a strigulákat, aztán levonom a szükséges következtetéseket. Várlak!

Addig is nézd meg Bosnyák Viktória "Tündérboszorkány" című regényéből készült filmet, pontosabban annak második részét (Ahol a 120 éves könyvtárosboszorkány tündérré változik!)
Utána pedig gyere és kölcsönözd ki a könyvtárból a könyvet, mert igérem, nagyon jó szórakozás lesz elolvasni. Éppen két hete vettem meg, boszorkányos ügyességgel beugorva az egyik gyöngyösi könyvesboltba, zárás előtt pár perccel. Majd felpattantam a ... biciklinek álcázott seprűmre, mert így könnyű a közlekedés a Kálváriapartra.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kalvariakt.blog.hu/api/trackback/id/tr434928768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása