Kálváriások könyvtári blogja

CÍMÜNK: -- Kálváriaparti Általános Iskola és Sportiskola könyvtára, 3200 Gyöngyös, Kócsag út 40. -- E-MAIL: konyvtar[kukac]kalvaria[pont]sulinet[pont]hu -- RÉGI BLOGUNK (2007.07. - 2012.04.): http://kalvariakt.klog.hu

P1050856[1]Kedves Olvasónk!

Különleges „szolgáltatással” szeretnénk meglepni a közelgő Valentin-nap (február 14.) alkalmából: Szerelmes verset kérhetsz tőlünk, mellyel megajándékozhatod a szerelmedet! A kéréseket összegyűjtjük, és Valentin-napra elkészülnek a versbe szedett szerelmes vallomások. A Költögető blogon olvashatjátok majd a versikéket, természetesen a megadott becenévvel vagy jeligével, titkosítva. Csak Te és Ő tudjátok majd, ki küldi, kinek.

Előzetesen (legkésőbb február 13-ig) küldj egy levelet a Költögető e-mail címére: koltogeto(kukac)gmail.com, amiben röviden leírod milyen Ő, miért különleges, hogyan szerettél bele, miért szereted. - És bármi mást is megírhatsz, amit fontosnak gondolsz vele kapcsolatban!

(Két buktatót jó lenne elkerülni: Ha csak azt írod róla, hogy "nagyon helyes", vagy "nagyon tetszik", akkor minden vers egyforma lesz. Inkább a belső tulajdonságait, szokásait, cselekedeteit írd le, amelyek érdekessé teszik Őt számodra.)

És hogy ki írja meg a verseket? Az legyen meglepetés!

Rajta! Irány a Költögető, és fogj hozzá a levélíráshoz!: koltogeto(kukac)gmail.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kalvariakt.blog.hu/api/trackback/id/tr114928782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása