Kálváriások könyvtári blogja

CÍMÜNK: -- Kálváriaparti Általános Iskola és Sportiskola könyvtára, 3200 Gyöngyös, Kócsag út 40. -- E-MAIL: konyvtar[kukac]kalvaria[pont]sulinet[pont]hu -- RÉGI BLOGUNK (2007.07. - 2012.04.): http://kalvariakt.klog.hu

Urban-Eszter a pályán kicsiKülönleges elismerésben részesült a napokban testnevelő kollégánk, aki tanári munkája mellett évek óta szigorú bírája szűkebb-tágabb hazánkban zajló labdarúgó mérkőzéseknek. Hozzáértését, rátermettségét már többszörösen bizonyította. Tavaly bekerült a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) keretébe is, vagyis ezután külföldi mérkőzéseket is vezet majd. S most a Heves megyei labdarúgósport rangos elismerésében részesült: 2010. február 5-én ünnepélyes keretek között vette át Egerben a 2009-es év legjobb Heves megyei játékvezetőjének járó díjat.

A 26 esztendős gyöngyösi bíró Gál Gyöngyi és Kulcsár Katalin után a harmadik hölgy, aki magyarként nemzetközi karriert építhet. Közismert, hogy élete párját, Farkas Ádám NB I-es játékvezetőt az előző két esztendőben választották a megye legkiválóbb sípmesterének.
Urban-Eszter2 kicsiA Heves Megyei Hírlap Online tegnap hosszú cikket közölt Eszterről, pályafutásáról, terveiről Szívből és szeretetből bíráskodik címmel.
"Szállj, szállj, szállj fel magasra! – köszöntötte Urbán Esztert a Piramis együttes nótája. Nem volt meglepő, hogy e dallamok hallatán, a hatalmas torta mellett, barátai és sípmester társai gyűrűjében elérzékenyült a 2009-es év legjobb megyei labdarúgó játékvezetője.
- Talán a negyedik meccsen lehetett, amikor nem adtam meg egy tizenegyest a hazai csapatnak. Erre a vendégek ugyancsak eljátszották ezt. Tesztelték, mennyit tudok. Mit ne mondjak, jó lecke volt! – említi bájos mosoly kíséretében a gyöngyösi hölgy. Most őt ünneplik, élvezi a siker ízét, de így volt ezzel egy esztendeje is, igaz, akkor élete párja állt a középpontban..."

    A CIKK FOLYTATÁSÁHOZ KATTINTS IDE!
ESZTER!
Kollégáid és az iskola diákjai szívből gratulálunk, és további nagyon sok-szép sikert kívánunk!

A híranyag és a fotók forrása: www.heol.hu

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kalvariakt.blog.hu/api/trackback/id/tr574928783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása