Kálváriások könyvtári blogja

CÍMÜNK: -- Kálváriaparti Általános Iskola és Sportiskola könyvtára, 3200 Gyöngyös, Kócsag út 40. -- E-MAIL: konyvtar[kukac]kalvaria[pont]sulinet[pont]hu -- RÉGI BLOGUNK (2007.07. - 2012.04.): http://kalvariakt.klog.hu

P1160915Rózsa Nelli könyvajánlója

2009-ben megismertem egy fantasztikus 3 részes könyvet. A könyv két boszorkány testvérről, Vaníliáról és Pervinkáról, valamint családjukról és ismerőseikről szól. Aki nekem igazán tetszik a regényben, az az ikrek dajkatündére, Feli. Nagyon barátságos, és ha mind a három részt elolvassátok, többet is megtudhattok róla és a testvérpárról.
Néhány dolog a könyv(ek)ről és a regényről:
1. rész: Az ikrek titka Ebben a részben kiderül, hogy a 12 órával idősebb Pervinka testvérével ellentétben nem a fény, hanem a sötétség boszorkája.
2. rész: A sötétség bűvölete Itt kiderül Feli miképp jutott az ikrek családjába, valamint azt is, hogy a két testvér mennyire ragaszkodik egymáshoz. Közben Pervinka kap egy érdekes könyvet, amiből sok részletet megismertek, ha elolvassátok a regényt.
3. rész: A fény hatalma Ezt még nem olvastam, de az előzőekből ítélve garantáltan nagyon jó történet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kalvariakt.blog.hu/api/trackback/id/tr114928505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása