Kálváriások könyvtári blogja

CÍMÜNK: -- Kálváriaparti Általános Iskola és Sportiskola könyvtára, 3200 Gyöngyös, Kócsag út 40. -- E-MAIL: konyvtar[kukac]kalvaria[pont]sulinet[pont]hu -- RÉGI BLOGUNK (2007.07. - 2012.04.): http://kalvariakt.klog.hu

konyvborito P1220248Február 26-án a Petőfi Irodalmi Múzeumban jártak költögetőink, a Kortárs Gyermekirodalmi Napok harmadik napján. A Kisvackor pályázat díjkiosztó ünnepségére voltunk hivatalosak. A Csak egy betű című verseskönyvünkkel neveztünk a pályázatra, melyet 15-en írtunk és rajzoltunk.
Név szerint:
Bozóky Máté 4.a
Frecskó Attila 4.b
Harmos Szilvia 4.a
Kiss Kristóf 4.a
Lehotai Anett 4.b
Mák Bernadett 4.a
Puporka Alex 4.b
Rózsa Nelli 6.b
Sípos Lili 4.b
Szabó Melinda 4.b
Szádoczki Virág 4.b
Tóth Zalán 4.b
Tóth Szonja Kiara, Karácsond, 3.o.
Urbán Lilla 4.a
Vágó Adrián 4.b

Nagy örömünkre könyvünkkel különdíjat nyertünk, amely együtt jár a könyv internetes megjelenésével az Egyszervolt.hu-n. Az oklevelet és a díjat Nyulász Péter költő, az Egyszervolt.hu irodalmi szerkesztője és Nánási Yvett, az MGYKE igazgatója adták át.

Átvehettünk egy szép, értékes könyvcsomagot is, melyet a könyvet alkotó gyerekek közös akarattal az iskolai könyvtárnak adományoztak. A könyvek és az oklevél láthatók a fenti fotón.

    Képek a díjkiosztóról és a nap eseményeiről

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kalvariakt.blog.hu/api/trackback/id/tr134928844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása