Kálváriások könyvtári blogja

CÍMÜNK: -- Kálváriaparti Általános Iskola és Sportiskola könyvtára, 3200 Gyöngyös, Kócsag út 40. -- E-MAIL: konyvtar[kukac]kalvaria[pont]sulinet[pont]hu -- RÉGI BLOGUNK (2007.07. - 2012.04.): http://kalvariakt.klog.hu

    A Karcolat Irodalmi és Művészeti Tehetségkutató Egyesület
      ÁLMODJ MÁSNAK AJÁNDÉKOT
    címmel meseíró pályázatot hirdet 10-15 éves gyermekek számára.

"Te kinek adnál ajándékot és miért? Megköszönnél vele valamit, vagy csak szeretnél örömet szerezni?
Írj egy rövid mesét arról, kinek, mit, mikor, miért, hogyan ajándékoznál! A mese alapulhat megtörtént eseményen, de lehet kitalált történet is. A mesének bármennyi szereplője lehet, és játszódhat bármely helyszínen. A legfontosabb, hogy bátran használd a fantáziád!" - A pályázat további részletei az egyesület honlapján olvashatók, itt

A Karcolat Irodalmi és Művészeti Tehetségkutató Egyesület (KIMTE) felvételt hirdet 10-18 éves gyermekeknek és fiataloknak az online működő Pehelytoll Írói Műhelybe. Az oktatás ingyenes.
A Pehelytoll Írói Műhely a JuvenArt Művészetoktatási Program tematikája alapján folytat képességfejlesztést és tehetséggondozást. Engedi, hogy a gyermekek a saját tempójukban haladjanak az ismeretek elsajátításában. Maguk választhatják ki a sorrendet és az értékelés módját is.
A jelentkezés módját és feltételeit elolvashatod a Pehelytoll.hu oldalon.

    Pehelytoll

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kalvariakt.blog.hu/api/trackback/id/tr234928859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása