Kálváriások könyvtári blogja

CÍMÜNK: -- Kálváriaparti Általános Iskola és Sportiskola könyvtára, 3200 Gyöngyös, Kócsag út 40. -- E-MAIL: konyvtar[kukac]kalvaria[pont]sulinet[pont]hu -- RÉGI BLOGUNK (2007.07. - 2012.04.): http://kalvariakt.klog.hu

MészölyÁ.JPGKik azok a klasszikusok? Ki lehet kortárs? Hányat tudsz felsorolni az egyikből és a másikból? Melyik az érdekesebb neked: a Csiribiri vagy a Parabola? Az Apám kakasáról eszébe jut-e mindenkinek az eredeti mű címe, költője? Hol jobb keresni? Az interneten vagy a könyvtárban? Melyik a szerethetőbb: a Kőszívű... vagy a tinikrimi? Melyik az értékesebb: amit sokan elolvasnak vagy ami a kritikusoknak tetszik? És a Harry Potterel, a vámpírokkal meg a Szent Johanna gimivel mi a helyzet? 

Ezt mind megbeszélték egymással az írónő és a gyerekek. Így volt, mese (is) volt, ki meghallgatta, azé volt! 

Köszönjük szépen, Ági!

Címkék: Mészöly Ágnes

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kalvariakt.blog.hu/api/trackback/id/tr975082364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása