Kálváriások könyvtári blogja

CÍMÜNK: -- Kálváriaparti Általános Iskola és Sportiskola könyvtára, 3200 Gyöngyös, Kócsag út 40. -- E-MAIL: konyvtar[kukac]kalvaria[pont]sulinet[pont]hu -- RÉGI BLOGUNK (2007.07. - 2012.04.): http://kalvariakt.klog.hu

Szitakoto 2013-3 -borito.jpg... ami nálunk a könyvtárban is olvasható lesz hamarosan, amint sikerült onnan kiosztani, elpakolni, visszaküldeni a tengernyi tankönyvet. (Talán egyszer én is visszaváltozhatok tankönyvesből könyvtárossá, remélem minél előbb.)

Addig is "közhírré tétetik" itt a blogon, hogy sokak kedvenc folyóiratának 2013/őszi számában rengeteg érdekesség és szépség található - írásban és képben.
   Központi témája az önszorgalom, az önként, szívesen vállalt feladat, amivel segíthetünk másoknak. Ide kapcsolódnak az önműködő robotokról és az önfeláldozó állatokról szóló cikkek is.
   Ezen kívül olvashatunk még a szabadon felhasználható szoftverekről, a béketeremtő Mahatma Gandhiról, Shakespeare színházáról, a véleménynyilvánítás szabadságáról, az okostelefonról és további elmenyitogató, elgondolkodtató érdekességekről. Mindezt színesen, érthetően, szemléletesen, a laptól megszokott magas szellemi és esztétikai színvonalon.
Válogathatunk kedvünkre a beküldendő pályázati feladatok között, melyekkel értékes könyv- és egyéb jutalmakat nyerhetünk:

- alkothatunk füvészkertet az ehető növényekből;
- folytathatjuk "A nagypapa meséi"-nek egyikét;
- gyűjthetünk véleményeket egy minket érintő hírrel kapcsolatban;
- feltalálhatunk egy saját robotot;
- megtervezhetjük, elkészíthetjük saját éléskamránkat.

A pályázatok beküldési határideje: 2013. november 15. 

Jó olvasgatást, gondolkodást, véleményformálást, alkotást, pályázást kívánok! Már alig várom, hogy én is veletek együtt résztvehessek mindezekben (önként és örömmel): Marika néni

Címkék: Szitakötő

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kalvariakt.blog.hu/api/trackback/id/tr115499051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása