Kálváriások könyvtári blogja

CÍMÜNK: -- Kálváriaparti Általános Iskola és Sportiskola könyvtára, 3200 Gyöngyös, Kócsag út 40. -- E-MAIL: konyvtar[kukac]kalvaria[pont]sulinet[pont]hu -- RÉGI BLOGUNK (2007.07. - 2012.04.): http://kalvariakt.klog.hu

Már elköszöntem mindenkitől, a legfrissebb jóhíreket is közöltem, de még ezt a fotót -- a kedvencemet -- szeretném megmutatni.
És egyben buzdítani mindenkit a nyári olvasásra. Igaz, a nyári szünetre az iskolai könyvtárból nem vihettek ki könyveket, de a városi könyvtár csak júliusban lesz zárva, még előtte elmehettek könyvet kölcsönözni. Ajánlatos szétnézni az otthoni könyvespolcon is, biztosan akad ott is olvasnivaló, amire eddig nem jutott idő.
Most van itt az ideje a "nemtudomletenniolyanjó" könyvek olvasásának. Kívánom, hogy mindenki találja meg ezeket, és akkor a nyár egyik legszebb élménye lesz az olvasás.

Szólj hozzá!

Focicsapatunk legújabb sikere a Góliát McDonald’s FC által szervezett 20. Jubileumi Tanévzáró Gyermeklabdarúgó Fesztiválon elért II. hely.
Az országos döntőben 56 csapat vett részt, és sikerült ezüst éremmel hazatérni. A részletes beszámoló itt található:
http://gportal.hu/gindex.php?pg=25830800&nid=4452989

A hírt ideküldte: Tóth Zsolt

A másik jó hír:
A Reneszánsz év alkalmából az Okatatási Minisztérium által kiírt pályázaton 3 nagybuszos tanulmányi kirándulás teljes költségét nyertük el. Így 160 tanulót tudunk elvinni a következő tanév első hónapjaiban Budapestre illetve Egerbe. Budapesten a Nemzeti Múzeumban, a Petőfi Irodalmi Múzeumban, a Nagytétényi Kastélymúzeumban múzeumi foglalkozásokon veszünk részt. Egerben a Várba és a Líceum Csillagászati Múzeumába és "Varázstermébe" látogatunk el.

Szólj hozzá!

Nem volt könnyű ez az idei sem. De ha felidézzük a szeptember 1-től június 13-áig eltelt kinek hosszú kinek rövid heteket, hónapokat, rájövünk, hogy sok szép és jó (is) történt velünk ebben a tanévben. Főleg az év "szebbik oldala" látható a 2007-2008-as évkönyvben, melyet dvd-lemezen kaptak meg búcsúajándékként a nyolcadikosok. Megtalálható a dvd-n még 2 filmfelvétel is: a 2002-es farsang akkori 2. osztályainak produkciói és a 2007-es jubileumi gálaműsor nyitótánca. Továbbá igazgató néni búcsúzó szavai, az iskola tanárainak fotói és útravalónak szánt gondolatai, valamint a 8.a osztály kedves összeállítása egykori és mostani önmagukról. És a ballagókról fellelhető összes iskolai fotó 2004-2008-ig.
KEDVES NYOLCADIKOSOK! Én ezzel a dvd-vel búcsúztam tőletek. Minden jót kívánok nektek, s "legyetek jók, ha tudtok..." -- a továbbiakban is.

KEDVES SZÜLŐK, KEDVES DIÁKOK! A dvd-n megjelenő évkönyv és ballagási emlékkönyv az idén már második alkalommal készült el. Ha végignézitek az évkönyv diánként elmentett változatát, képet alkothattok róla, milyen lehet. Igaz, nem PowerPoint-ban látható mint az eredeti, így nem olyan mozgalmas, de a tartalma ugyanaz. Kérlek, mondjátok el véleményeteket, jónak tartjátok-e, tetszik-e, ti is szeretnétek-e majd hasonlót, ha ballagók lesztek! Kritikai észrevételeket is szívesen veszek. (Ha azok segítő szándékról tanúskodnak.) Azok is hozzászólhatnak, akik az igazi dvd-t is látták már! A véleményeket ide a blogra kérném, hozzászólás formájában. (A bejegyzés alján található a "Nincs hozzászólás" vagy "x hozzászólás van" linkje. Egy rákattintással megjelenik a szövegdoboz, ahová írni lehet. Csak a nevedet (becenév is lehet) és az e-mail címedet kell megadni (ez nem jelenik meg az oldalon), megírni a hozzászólást, majd a küldés gombra kattintani.)
Előre is köszönöm.
NAGYON SZÉP VAKÁCIÓT MINDRENKINEK!

    Évkönyv 2007-08. I.rész
    Évkönyv 2007-08. II.rész
    Legsikeresebb versenyzőink

3 komment

süti beállítások módosítása